Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.15 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 8:00 και από τις δύο εισόδους
Η είσοδος των γονεων στο χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο για την ημέρα του Αγιασμού στον αύλειο χώρο του σχολείου.
Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων
Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει στις 09.00. Οι μαθητές καλό είναι να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης, μετά το πέρας του αγιασμού, θα ενημερωθούν από τη διευθύντρια και τη δασκάλα της τάξης για θέματα που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών τους στο σχολείοστο χώρο έξω από το θέατρο.

Θεωρούμε δεδομένη τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στο σχολείο και τις οικογένειες των μαθητών μας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης, με την οποία μας περιβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια δημιουργική και εποικοδομητική νέα σχολική χρονιά. Μαζί θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα προκύψουν με την ευχή να παραμείνουμε υγιείς και δυνατοί.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους!!

Με εκτίμηση

Οι Εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του 24ου Δ.Σ.Πάτρας